Tvoja košarica

Podpora: info@baby-birdy.si

Brezplačna dostava za naročila nad 30 €
Dostava v 1-2 delovnih dneh

Naši certifikati in oznake

Oznake na naših produktih

Transparentnost ter visoki družbeni in okoljski standardi.

Varovanje okolja, v katerem živimo in delamo, je pomemben del naše zaveze. Pri sprejemanju družbenih in okoljskih poslovnih odločitev prevzemamo odgovornost ter delujemo v skladu z ustreznimi zakonskimi zahtevami in industrijskimi standardi. Kadar koli je mogoče, si prizadevamo te zahteve preseči. Ohranjamo odgovoren pristop do vseh vrst virov, spodbujamo trajnostno ravnanje in zagotavljamo potrebna sredstva za to. Vidimo se kot odgovorno podjetje za sedanje in prihodnje generacije ter za trajnostno varstvo okolja.

Med nakupovanjem na naših spletnih straneh boste naleteli na naše oznake. Te ustrezajo našim visokim zahtevam, ki so bile opredeljene v okviru strogih ekoloških in družbenih vidikov za vsa področja izdelkov. Te oznake označujejo naše izdelke, ki so bili pošteno in socialno trženi ter ekološko proizvedeni. S tem našim strankam olajšamo trajnostno nakupovanje.

FAIR TRADE – za bolj pošteno trgovino

Naša oznaka pravične trgovine označuje izdelke, ki izvirajo iz pravične trgovine in katerih proizvodnja je v skladu s družbenimi, ekološkimi in ekonomskimi merili. Zagotavlja družbeno odgovorne delovne pogoje v celotni trgovinski verigi ter med drugim krepi proizvajalce s stabilnimi cenami in dolgoročnimi trgovinskimi odnosi. Poleg tega je zagotovljena skladnost z veljavnimi delovnimi in zdravstvenimi predpisi. Spoštovanje človekovih pravic, vključno z enakimi možnostmi, enako obravnavo, pravičnim plačilom in urejenim delovnim časom, so osnovna načela našega znaka pravične trgovine. Izkoriščanje in škodljivo otroško delo ter prisilno delo sta nedopustna, prepovedana in se ne bosta dopuščala.

ECO PRODUCT – Nazaj h koreninam

Z oznako ECO Product označujemo izdelke z manjšim vplivom na okolje, za katere veljajo posebno strogi standardi in so varnejši od primerljivih izdelkov. Ko govorimo o trajnostnih izdelkih, se to začne pri surovinah in virih, nadaljuje z ukrepi v proizvodnji in logistiki ter vključuje delo na okolju prijazni embalaži. Zlasti se osredotočamo na trajnostno pridelane surovine iz narave.

Izdelki z ekološko oznako ne vsebujejo parabenov, silikonov, sulfatov, mineralnih olj, PEG in sintetičnih barvil. Na ta način zagotavljamo varnost naših zaposlenih v proizvodnem procesu in varnost naših potrošnikov pri uporabi izdelkov.

BabyBirdy - dobro za ljudi, živali in okolje.

Brezplačna dostava

nad 30.- €

Hitra dostava

s kurirsko službo GLS

Naravne sestavine

za zdravje vaših otrok

100% Varen nakup

PayPal / MasterCard / Visa