Tvoja košarica

Podpora: +38640844874

Brezplačna dostava za naročila nad 30 €
Dostava v 1-2 delovnih dneh

KORAKI NEGE KOŽE, KI JIH NE SMETE IZPUSTITI

Koža vašega malčka je zelo občutljiva in nežna, zato ji je potrebno nameniti še toliko več pozornosti.
Za vas smo pripravili korake, ki jih ne smete izpustiti pri negi kože vašega malčka.

Ste vedeli, da je koža otročkov kar 5x tanjša kot koža odraslega in je zato tudi toliko hitreje podvržena različnim spremembam iz okolice ter se toliko hitreje lahko izsuši, se na njej razvijejo kakšni izpuščajčki ali pa srbečica.
Ravno zato je nega kože vaših sončkov zelo pomembna in mora biti prilagojena njenemu stanju.

VLAŽENJE
Kot smo že omenili, se malčkova koža lahko veliko hitreje izsuši. Zato je še toliko bolj pomembno, da namenite vlaženju kože veliko pozornosti. Kožo vlažite z izdelki, ki niso agresivni do kože in je njihova poglavitna naloga ta, da kožo intenzivno hidrirajo ter jo krati zaščitijo.
Učinkovine, na katere je dobro, da ste pozorni so : karitejevo maslo, aloe vera, različni naravni hidrolati in olja kot je mandljevo. 
Bodite pozorni, da izdelki za negovanje ne vsebujejo intenzivnih dišav, saj lahko te velikokrat samo še dodatno razdražijo kožo vašega malčka.
Pri Baby Birdy smo razvili prav poseben losjon za telo, ki je namenjen ravno vlaženju in negovanju občutljive otroške kože. Baby Koala, kožo neguje in pomirja ter hkrati intenzivno vlaži.

IZOGIBAJTE SE PREPOGOSTIM KOPELIM
Te lahko prav tako vplivajo na stanje kože vašega otročka. Pazite, da kopeli ne bodo predolge in hkrati ne uporabljajte odišavljenih mil z mehurčki, ki lahko samo še dodatno pripomorejo k izsušitvi kože malčka.

Uporabljajte nežna sredstva, kot je naš šampon Baby Shark, ki na posebno blag način čisti in neguje občutljivo otroško kožo in lasišče. Ob tem pa prav tako ustvari penico s katero bo čofotanje v vodi še toliko bolj zabavno.

NEGA KOŽE Z NEGOVALNIM OLJEM

Olja ob nanosu na koži ustvarijo posebno plast, ki kožo dodatno zaščiti, pomaga ohranjati njeno vlažnost, hkrati pa jo tudi prav tako nahrani in s tem spodbudi njeno regeneracijo.
Zaradi teh lastnosti je dobro v nego kože vašega malčka vključiti tudi nego z nežnim oljem.
Njegov nanos je priporočljiv po nanosu vlažilnega losjona, saj bo tako koža še boljše navlažena in negovana. Lahko pa ga tudi preprosto nanesete na rahlo vlažno kožo po kopeli.
Njegova uporaba je še posebno priporočljiva skupaj z nežno masažo, ob kateri bo vaš malčke še kako užival.

Pri izbiri olja bodite pazljivi na to, da je olje lahko, lepo vpojno in ne bo obtežilo kože.

Tukaj vam priporočamo uporabo našega negovalnega olja Baby Hippo, ki je nežno do malčkove kože in hkrati ob nanosu ne pušča mastnega občutka na koži.

Brezplačna dostava

nad 30.- €

Hitra dostava

s kurirsko službo GLS

Naravne sestavine

za zdravje vaših otrok

100% Varen nakup

PayPal / MasterCard / Visa