Naši certifikati

Transparentnost, visoki socialni in okoljski standardi

Varovanje okolja, ljudi in živali je bistveni del vseh naših odločitev. Delujemo v skladu z vsemi ustreznimi zakonskimi zahtevami in najvišjimi industrijskimi standardi, odgovorno pristopamo do vseh vrst surovin, spodbujamo trajnostni razvoj in zagotavljamo potrebne vire. Smo odgovorno podjetje za sedanje in prihodnje generacije in se močno zavzemamo za trajnostno zaščito okolja.

Z oznakami standardov, se boste srečali na vseh naših marketinških in prodajnih materialih. Zasledite lahko tudi oznako pravične trgovine, saj želimo, da so prav vsi členi v nabavni verigi plačani pošteno. Z nakupom naših produktov tako celostno podprete naše gibanje za dobro okolju, ljudem in živalim.

BabyBirdy nalepke

BabyBirdy nalepke, vaše jamstvo.

Pravična trgovina

PRAVIČNA TRGOVINA – VSAK ČLEN ŠTEJE

Smo del gibanja za pravično trgovino in zagotavljamo družbeno odgovorne delovne pogoje v celotni trgovski verigi, ter med drugim krepimo proizvajalce s stabilnimi cenami in dolgoročnimi odnosi. Nikakor ne odstopamo od spoštovanja veljavnih delovnih in zdravstvenih predpisov. Dosledno spoštujemo človekove pravice, enake možnosti, enako obravnavo, pravično plačilo in urejeni delovni čas. Izkoriščevalsko in škodljivo otroško in prisilno delo sta nedopustna in prepovedana.


ECO PRODUCT – NAZAJ K NARAVI

Z znakom dokazujemo, da imamo izredno majhen vpliv na okolje, kar je bistvo našega delovanja. Za pridobitev oznake veljajo strogi standardi in s tem dokazujemo še korak več k dodatni varnosti v primerjavi z ostalimi. Za trajnost izdelkov skrbimo v celoti od prvih členov nabavne verige in vse do polic v trgovinah ali skladišč spletnih trgovin.

Izdelki so označeni z eco product in ne vsebujejo silikona, parabenov, sulfatov, mineralnih olj in PEG. S tem zagotavljamo tudi varnost zaposlenih v proizvodnji in varnost potrošnikov pri uporabi izdelkov.


REFUND PROGRAM – FULL CIRCLE RECYCLING

Prepričani smo, da je pomembno ravnati odgovorno s čim manjšim obremenjevanjem okolja in recikliranjem. Naše stranke postanejo del gibanja že s prvim nakupom, saj ob vračilu vsaj treh praznih embalaž, prejmejo -10% popust z naslednjim nakupom.

Dobro za ljudi, živali in okolje